Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: علاوه بر زائران داخلی، زائران زیادی از کشورهای خارجی نیز در طول سال به حرم مطهر سیدالکریم (ع) مشرف می‌شوند که باید امکانات رفاهی برای زائران و گردشگران فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  ری ، حجت الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر عصر امروز در جمع اعضای کارگروه رسانه شورای اسلامی شهرستان ری با تأکید بر اجرای طرح جامع توسعه حرم اظهار داشت: بر اساس طرح‌ها و برنامه‌های پیش رو در محدوده حرم اقدامات عمرانی بیشماری باید صورت گیرد لذا در جلسه با رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توافقاتی در این زمینه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر گنبد آستان حضرت عبدالعظیم (ع) نیاز به تعمیر دارد و در سایر  صحنه‌ها نیز اقدامات عمرانی نیمه تمام باید تکمیل شود و نیز ساخت شبستان‌هایی با سقف بلند و به سبک حرم حضرت معصومه(س) باید اجرایی و همچنین  پارکینگ طبقاتی در اطراف حرم مورد نیاز است و سایر کارهای عمرانی که با مشارکت بنیاد مسکن انجام می‌شود.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با تأکید بر استفاده از نظرات کارشناسان گفت: برخی کارهای شهرستان مربوط به حوزه فرمانداری و شهرداری است که حرم نمی‌تواند انجام دهد اما می‌توانیم هماهنگی‌های لازم را برای اجرای سریعتر و بهتر امور انجام دهیم.

 قاضی‌عسکر با اشاره به ظرفیت‌های مذهبی و تاریخی شهرری تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم شهرری زائرپذیر بودن است که علاوه بر زائران داخلی، زائران زیادی از کشورهای خارجی نیز در طول سال به حرم مطهر سیدالکریم مشرف می‌شوند لذا باید امکانات رفاهی برای زائران و گردشگران فراهم شود.

وی با تأکید براینکه باید به زائران غذای حضرتی بدهیم ادامه داد: دارالضیافه حرم به شخصی اجاره داده شده است که حدود چهار ماه دیگر قراردادش به پایان می‌رسد و نباید غذافروشی کنیم؛ هیأت‌های عزاداری و زائران نیاز دارند که از غذای حضرتی استفاده کنند لذا باید باب نذورات را برای این منظور تقویت کنیم.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه دارالشفا آستان وضعیت خوبی دارد گفت: سه هزار مترمربع زمین در ضلع شرقی حرم برای ساخت بیمارستان در نظر گرفته شده که باید این مساحت تا پنج هزار مترمربع افزایش یابد تا بیمارستان احداث شود که در این راستا وزیر بهداشت نیز برای همکاری، قول مساعد داده همچنین برنامه ریزی برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان نیز انجام شده است.

 قاضی‌عسکر در رابطه با اثر باستانی قلعه گبری که هم اکنون مورد استفاده آستان است تاکید کرد: قلعه گبری یکی از آثار تاریخی است که باید زودتر آن را تخلیه کنیم تا این میراث باستانی به یک موزه فاخر تبدیل شود که در این راستا با شهرداری هماهنگ شده است تا لوازم موجود در قلعه گبری به سوله‌های پیش بینی شده منتقل شوند که این کار حدود چند ماه زمان می‌برد.

وی با اشاره به ستارگان مدفون در ری،گ عنوان کرد: مشاهیری همچون ابوالفتوح رازی، شیخ کلینی، شیخ صدوق، ستارخان، شیخ محمد خیابانی، طیب، تختی، رجبعلی خیاط و غیره در شهرستان ری مدفون هستند که نیاز به روایتگری دارد همچنین باید شرایط را برای بازدید گروه‌های مختلف ازجمله دانشجویان فراهم کنیم.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه باید از ظرفیت خادمان افتخاری که بعضا دارای مدارک تحصیلی و تخصص‌های مختلفی هستند استفاده کنیم افزود: پذیرش خادمان افتخاری در حرم ضوابط سختی دارد که باید تغییر کند و برخورد ملاطفت آمیز با زائر محور اصلی رفتار خادمان باشد.

تجربه بنیاد مسکن در اجرای طرح جامع حرم عبدالعظیم (ع) کارآمد استتولیت آستان حضرت عبدالعظیم(ع): کارگزاران نظام برای تسهیل نیازها و مشکلات مردم تلاش کنند

 قاضی‌عسکر با بیان اینکه محورهایی که حضرت آقا در حکم بنده عنوان کرده‌اند، در دستور کار داریم ادامه داد: ساختار حرم قدیمی است، در شیوه مدیریت باید مدل کوچک و چابک باشد همچنین باید مجمع خیرین راه بیندازیم و کارها را از طریق مجمع پیش ببریم.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه برگزاری مراسم اعیاد مذهبی نیز همچون عزاداری‌ها باید برجسته شود تصریح کرد: از ظرفیت‌های هیئات مذهبی همچنین از مداحان و سخنرانانی که با شعرهای آموزنده و اخلاقی امیدآفرینی می کنند، باید استفاده کنیم.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در پایان با اشاره به اینکه 80 درصد از ساخت ضریح مطهر انجام شده شده است، تصریح کرد: اتاق عقد حرم نیز باید نوسازی شود و توسعه پیدا کند و در راستای ازدواج آسان هزینه‌ای از زوج‌ها دریافت نشود.

انتهای پیام/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عبدالعظیم حسنی عبدالعظیم حسنی تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی ع قاضی عسکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۵۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سعید سعدی معاون امور فرهنگی قوه قضائیه در همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضائیه گفت: سازمان پزشکی قانونی یکی از مجموعه‌های تخصصی قوه قضائیه است که مجموعه همکاران آن با تلاش شبانه روزی خدماتی را به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: اهمیت کار پزشکی قانونی و نقش نظرات کارشناسی آن در صدور رأی قاضی نیاز به تقوا و ایمانی قوی دارد و یک پزشک قانونی باید در مقابل هرگونه فریب و فریبکاری بایستد و نظریه درست و دقیق را در کمال ایمان و تقوا صادر کند.

وی با بیان اینکه تصمیم سازی برای رأی قاضی کار پزشکی قانونی است، اظهار داشت: پزشکی قانونی از سالم‌ترین بخش‌های دستگاه قضائی است که با دقت و درایت نظرات کارشناسی را صادر می‌کند که در همه امور و اقدامات این سازمان گرایش فرهنگی به خوبی مشهود است.

حجت الاسلام سعدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت پرداختن به امور فرهنگی در دستگاه‌ها تصریح کرد: پرداختن به امور فرهنگی زمان و مکان ندارد و آنچه در این میان بسیار مهم است فرهنگی و دغدغه مند بودن متولیان این امور است به نحوی که بتواند موارد و موضوعات فرهنگی را به خوبی منتقل کند.

وی ادامه داد: مسؤول امور فرهنگی باید از هرگونه دروغگویی، بی تقوایی، بی اخلاقی، عصبانیت و … به دور باشد و منظومه‌ای فرهنگی را در اخلاق و رفتار خود به نمایش بگذارد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه در انجام امور فرهنگی باید همیشه خدا را در نظر بگیریم گفت: مسئول امور فرهنگی باید به نحوی عمل کند که در اعمال و رفتار خود روحیه صداقت، خداترسی، پاکدامنی و تقوا را منتقل کند و مردم در وجنات او عظمت امور فرهنگی را ببیند.

حجت الاسلام سعدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های امروز کشور در عرصه‌های مختلف از جمله مسائل دفاعی و نظامی افزود: زمانی کشور در هیچ زمینه‌ای صاحب اقتدار و توانمندی نبود اما امروز به جایی رسیده‌ایم که ایران اعلام می‌کند در ساعت و روز و زمان مشخص، سرزمینی مشخص را مورد هدف قرار می‌دهد و دقیقاً طبق برنامه عمل می‌کند که این اوج اقتدار و توانمندی و نتیجه ایمان و خودباوری است.

وی در پایان با تأکید دوباره بر توجه به امور فرهنگی در همه بخش‌های قوه قضائیه و از جمله در پزشکی قانونی گفت: با تقویت امور فرهنگی، بارش رحمت الهی در فضا حاکم می‌شود و از آنجا که کار روابط عمومی نیز به نوعی کاری فرهنگی است می‌تواند به ترویج هرچه بیشتر این امور کمک کند.

کد خبر 6090163

دیگر خبرها

  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • گلایه اهالی روستای کالدشت بالا از کمبود امکانات رفاهی + فیلم و تصاویر
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • قاضی‌القضات جدید قزوین منصوب شد
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟